Mænds brandmandskostume

Et brandmandskostume til mænd er den bedste måde at ligne en brandmand på. Kostumet indeholder en jakke og bukser med broderede patches til brandmænd. Dette outfit indeholder også en hjelm til brandmænd. Standard mænds brandmandskostumer fås i størrelserne 42-46. Kostumet er lavet af polyester og bomuld og har reflekterende striber og burrelukninger for at sikre sikkerheden på jobbet. Charades har flere oplysninger om brandmandskostumet.

Dette brandmandskostume til mænd er designet med reflekterende trim(du kan få hjælp til at finde dit brandmand kostume her – det behøver ikke koste meget og du kan også sagtens lave et selv), der får dig til at fremstå som en brandmand. Leg Avenue har den perfekte brandmandskasket til at fuldende looket. Brandmand kostumer er en af de mest populære og alsidige typer fancy kjole til mænd. Disse kostumer er gode til polterabender og polterabender samt enhver anden begivenhed, hvor du vil se bedst muligt ud.

Dress Up America tilbyder også en rød version til mænd. Brandmandskostumet er flerfarvet og leveres med en luksuriøs taske. Smoking Hot Fireman-kostumet til mænd fra Dreamgirl leveres med en strikket tanktop og en sort og rød brandmandshat. Selvom emballagen siger “Dreamguy”, er brandmandskostumet faktisk lavet af bomuld, og prisen er korrekt.

Til Halloween fungerer brandmandskostumer godt. Der er mange stilarter af mænds brandmandskostumer, herunder det klassiske brandmandslook og zombiebrandmanden. Du kan også finde voksne versioner. Der er også brandkaptajn kostumer til mænd. Du kan finde mange stilarter til de mest overkommelige priser.