Forståelse af effekten af ÅOP på udlånsrenten

Det er almindeligt, at personlige lån renter til at variere meget fra virksomhed til virksomhed. Personligt lån renter er ofte bundet til kredit score af låntageren, som kan påvirke negativt eller positivt størrelsen af lånet. Forbrugere med god til fremragende kredit kan ofte finde renter så lavt som ten.3 procent, mens dem med dårlig eller gennemsnitlig kredit kunne betale så højt som tolv procent. Følgende diagram illustrerer, hvordan lånerenten på individuelle personlige lån ved kredit score og bank. Vide, hvor man skal lede kan være afgørende for at få de bedste priser på enhver form for lån.

Hvis du har en fremragende kredit score, vil du sandsynligvis opdage, at online långiver tilbyder den laveste gennemsnitlige personlige lån renter til rådighed. Generelt vil din långiver enten tilbyde en fast rente eller en variabel rente, som kan ændres, ifølge Bank of America eller Wells Fargo personlige lån renter. Hvis du f.eks. beslutter dig for at foretage et stort køb, f.eks. et hjem eller et køretøj, kan den rente, du modtager på lånet, ende med mellem otte og ti procent. Hvis du i øjeblikket har en lavere kredit score, kan du forvente at blive tilbudt en seks eller syv procent gennemsnitlige personlige lån rente.

Nationale gennemsnit spiller også en vigtig rolle ved fastsættelsen af den nationale gennemsnitsrente for lån. Mens de fleste långivere basere deres rente i henhold til din kredit score, og om du er en god kandidat til et lån, de alle ønsker at se et nationalt gennemsnit, så de kan give den lavest mulige sats. Det kan de gøre på to måder: nationalt acceptable satser eller nationale gennemsnit. Problemet med at bruge nationale gennemsnit er imidlertid, at mange låntagere ikke er opmærksomme på det komplette billede. En persons dårlige realkreditlån vil ikke påvirke alles betaling, og det kan være meget vanskeligt at få et præcist billede af, hvem der betaler en bestemt høj eller lav sats.

En måde at give dig selv en bedre chance for at modtage en lavere sats på dit lån er at overveje din kredit historie. Långivere typisk se på din kredit historie som en del af deres samlede risiko i at give dig et lån. Jo længere du har haft en kredit historie, jo mere sandsynligt, at de tror, du vil være i stand til at betale dit lån. Så hvis du har en historie med forsinkede betalinger, konkurser eller andre alvorlige økonomiske problemer, vil du blive placeret i en højrisikokategori med høje renter.

På den anden side, hvis du konsekvent har foretaget rettidige betalinger, og din kredit score er i god form, behøver du muligvis ikke at se på din score for at bestemme din låneberettigelse. Med dette i tankerne, kan du begynde at evaluere din nuværende økonomiske situation for at finde ud af, om du skal kigge efter en lavere rente lån her. Hvis du i øjeblikket har et kort med høj saldo eller to, skal du sandsynligvis tage den konto ned, før du går i gang. Dette vil vise långiver, at du er økonomisk ansvarlig og kan være i stand til at kvalificere sig til en lavere rente på dit lån.

Hvis du har brug for et lån med en lavere ÅOP, kan du også være berettiget til en overførsel til en nul ÅOP lån sigt. Nogle långivere vil give dig mulighed for at overføre din saldo til en konto med en lavere ÅOP, som kan spare dig hundredvis af dollars om måneden. Du bliver nødt til at tjekke med din specifikke långiver for at se, om de tilbyder nogen form for 0% apr deal, men hvis de gør du vil spare tusindvis i løbet af lånets levetid. Hvis du i øjeblikket betaler på en rente, der er højere end mange mennesker er vant til at betale, kan du overveje at lede efter et lån med en lavere rente og en længere låneperiode for at sænke dine månedlige betalinger.