Undgå forskelsbehandling retssager

En af fordelene ved outsourcing til en professionel beskæftigelse organisation PEO eller Administrative Service organisation ASO f.eks AmCheck, er, at din PEO/ASOS personaleafdeling kan hjælpe du afkode nogle af de juridiske teknikaliteter, findes som følge af føderale lovgivning vedrørende forskelsbehandling. Dette er en del af grunden til mange PEOs kan være involveret i processen med ansættelses- og afskedigelsesregler på byggepladsen–det er en af mange metoder vi bruger til at beskytte dig mod risikoen for forskelsbehandling retssager.

Juridiske ændringer i de seneste år har gjort det sværere og sværere at undgå juridiske tangles med kommende, nuværende og tidligere medarbejdere. Overvej, for eksempel den forsigtighed, som du skal træne med hensyn til medarbejder forbindelser som følge af seksuel chikane retssager. Hvad med den måde du behandler dine ældre medarbejdere som følge af den aldersdiskrimination i beskæftigelse Act (ADEA) at undgå alder forskelsbehandling retssag, eller den måde, du rumme handicappede medarbejdere på grund af amerikanere med handicap Act (ADA)?

Ud over disse føderale love, kan der være lokal eller påstå love som arbejdsgiver skal overholde. Hver af disse love skal også tages i betragtning i forbindelse med fremme, degradere eller overførsel af medarbejdere til andre afdelinger.

Altid konsultere vores HR-afdeling før at tage beskæftigelse handling. HR faktum Finder anbefaler, at du beskytter din virksomhed fra kostbare juridiske slagsmål ved at undgå ansættelse af impulsiv, opsigelse, overførsler, kampagner, osv. Et selskab, hvis afgørelser i disse områder er nøje overvejet bør kunne undgå de fleste juridiske tangles involveret i forskelsbehandling retssager.

En sag i punkt:

En nylig “Corporate Downsizing” i et stort firma resulteret i beslutning om at overføre 5 kvinder (herunder en kvindelig manager med over 12 års uopsigelighed) til en anden afdeling og tilbyde dem reduceret kompensation. Den kvindelige manager var at blive erstattet af en mand med mindre erfaring. Alle fem af kvinderne ansat advokater, fordi på trods af, at det var formentlig et velment forsøg på at gøre instituttet mere effektiv, Flyt lignede det kan være foranlediget af en handling af forskelsbehandling.

Denne artikel bragt til dig af AmCheck. Besøg os på www.amcheck.com.Source: HR faktum Finder denne artikel et uddrag fra en artikel tidligere med titlen, “Menneskelige ressourcer: nogle advarsler om ansættelse og fyring”

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.