Teambuilding for iværksættere

Som en virksomhedsejer og iværksætter, du har brug for en ekstern og intern team af folk til at hjælpe din virksomhed trives. Som en forretning ressource konsulent hjælpe jeg også andre med at opbygge de hold, de har brug for fortsatte succes.
Uanset årsagen til oprettelse af Alliancen kan være – en fælles markedsføring venture med andre leverandører eller at skabe en i office task force – skridt mod vellykket teambuilding forbliver de samme. Engagement, bidrag, kommunikation og samarbejde er hjørnestenene.
Når holdet når konsensus om slagplan, skal alle teammedlemmer lægge deres forskelle og forpligte sig til det konsensussøgende strategi og mål. Husk, at være på et hold indebærer opgiver dine ideer til noget større end dig selv. Denne forpligtelse til gruppen kræver også enkeltpersoner til at følge op med deres egne opgaver.
Dernæst kommer bidrag – og det er de forskelligartede tilbud af hvert medlem, der gør et team spændende. Mens en effektiv team kræver lederskab, giver en effektiv leder hvert medlem skal blomstre. I sidste ende, bør hvert gruppemedlem har tillid og føler ansvar over for holdet som helhed – ikke bare den leder, der kan eller ikke kan virksomhedsejeren.
Udvikle slags tillid kræver respekt lytter. Ingen kaster koldt vand på noget andet eller nye! Et hold tilgang kan give resultater, at individuelle medlemmer måske aldrig har forestillet, og dette væld af kreativitet kan være en reel stormfald.
Næste er team kommunikation. I begyndelsen af hvert teammøde, bør alle høres kort, uden afbrydelse. Dette er en mulighed for at bosætte sig i, løsne op og forbinde med hinanden, før det egentlige arbejde starter. Oprettelse af tid for gruppemedlemmer dele lidt om hvem de er udenfor kontoret gør for en fornøjelig, livsglad og produktive miljø.
Samarbejdet indebærer udnytte alle de ressourcer og ideer for hver teammedlem, og kræver tålmodighed. Det er en gruppe beslutninger vil tage længere tid end individuelle beslutninger, men hvis du er virkelig forpligtet til teambuilding, det er værd at vente.

Publishing retningslinjer: Tak for at udgive denne artikel i sin helhed, herunder den ressource boksen. Når det er muligt, venligst adviser mig om publikation ved at sende enten et hjemmeside link eller en kopi af din ezine ved offentliggørelsen via e-mail til mailto:joanne@joannevictoria.com.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.