Købe oversøiske ejendom

Fjorten Top Tips for oversøiske ejendomsinvestering:
1. købe hvad du ønsker at købe. Den vigtigste beslutning, når de køber en ejendom er at beslutte, præcis hvad du ønsker ejendom at gøre for dig. Er det udelukkende for kort sigt kapitalvinding at give en one-off profit over en bestemt periode? Eller er det at give langsigtet regelmæssig indkomst? Eller er det primært til eget brug som en feriebolig?
2. ignorere hård sælge. Mange mennesker gå til dedikeret oversøiske ejendom udstillinger eller gå på oversøiske rejser eller “inspektion flyrejser” at se egenskaber. Det er vigtigt at holde fokus på hvad du oprindelig havde i tankerne. Ikke blive påvirket af den hårde sælge af ejendomsmæglere.
3. Vær omhyggelig Køb lejlighedsprojekt. Off-plan indebærer, at købe en ejendom, før det er bygget. Du kan se præcis, hvad du køber og det kan være en lang tid før den ejendom og omkringliggende udvikling er afsluttet. Problemer kan opstå, hvis bygningen ikke er fremstillet efter den oprindelige tidsplan.
4. Lad 10% ekstra udgifter. Omkostningerne ved at købe en ejendom i udlandet (skatter, skøder, advokater gebyrer, agenter afgifter, moms, osv) kan være meget højere end i deres eget land. Samlet kan tilføje op til 10% til omkostningerne ved at købe en ejendom.
5. købe i en up-and-coming område. Dette vil øge din kapital påskønnelse. Købe i de fashionable områder i Spanien eller Frankrig betyder at priserne på fast ejendom er allerede dyre og ikke kan stige meget yderligere eller øge i et langsommere tempo end tidligere. Køber i et mindre-fashionable område i Spanien eller Frankrig eller på Bulgarien, Tyrkiet og Kroatien, hvor priserne er stadig lave up-and-coming ejendom markeder vil øge chancen for en hurtig prisstigning. Det er vigtigt at bemærke, at de mindre-moderigtigt og up-and-coming områder stadig skal have alle dyderne af de mere etablerede destinationer. Hvad du virkelig søger er en uopdagede ejendom hotspot. Ofte sådanne steder grænser op til de dyrere og mere fashionable områder.
6. købe en ejendom i et sted, der er populær hos lokalbefolkningen såvel som turister. Du bør altid tænke på ruten exit fra din investering. Dag vil komme, når du ønsker at sælge din ejendom og du gerne vil have den største mulige potentielle marked. Din investeringsejendom bør ideelt i en attraktiv ejendom for investorer af forskellige nationaliteter og et muligt hjemsted for lokale beboere.
7. en passende butikker, restauranter og faciliteter. De fleste mennesker, der ønsker at bruge en property som en sommerhus vil ønsker at være i nærheden af butikker, restauranter og andre faciliteter. Dette er især vigtigt, hvis du ønsker en lejeindtægt fra din investering.
8. er der en lufthavn i nærheden? Er der tilstrækkelig offentlig transport? Folk, der udlejer ejendom vil et sted, der er let at komme til og vil ofte drages til disse steder med en nærliggende lufthavn.
9. Overvej ejendom off-season. Ejendommen og området kan ser dejlig når alle restauranter og barer er åben om sommeren. Men hvad om vinteren? Lukker alle faciliteter? Bliver området et “ghost town”?
10. et værelse med udsigt. En visning er en stor bonus fra både udlejning og videresalg perspektiv. Havudsigt er toppen af de fleste folk liste men landdistrikter eller bjergene kan være lige så imponerende. Intet slår sidder på en balkon eller tag terrasse wathcing den nedgående sol. Pas dog at visninger kan ændre og din smukke udsigt kan erstattes af en visning af en ny beton boligblok. Tjek lokale planlægning regler grundigt!
11. kontrol arv lovgivningen i det land, hvor du køber. Du skal muligvis en separat vil foretaget i det pågældende land samt en vilje i dit hjemland. I Frankrig arver f.eks dine børn automatisk dit hus; din ejendom overgår ikke til din ægtefælle.
12. få din egen uafhængig rådgivning. Ikke stole på en advokat, der er anbefalet af ejendom agent eller udvikler.
13. lære sproget i det land, du køber i. Du behøver ikke at blive flydende, men du bør lære så meget som du kan.
14. først og fremmest, købe en ejendom, du kan lide i et sted, du. Chancerne er, hvis du elsker det og ville nyde at bo der så andre vil også!
Copyright 2005 Hugh Griffin

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.