Hvordan jeg bringe Consulting i min lejekontrakt Køb virksomhed

Som du gør din kolde opkald på ejendom, vil du løbe ind i sælgere, der har svært ved at sælge, men numrene bare ikke arbejde for dig at tage på deal. Du kan bare sige, “Jeg ikke kan arbejde med disse numre”.
Dælen, nr. Faktisk har bruger jeg ikke selv at frasering.
Når jeg får alle mine informationer om huset, finansiering, hvorfor de sælger, og hvad deres behov er; Jeg ved, hvorvidt aftalen vil arbejde. Jeg sender altid et opfølgende brev og en brochure. Jeg opfølgende et par dage senere at blive sikker de fik oplysningerne, og omtale at jeg kunne rådføre sig med dem og hjælpe dem med at flytte egenskaben hurtigt, normalt i 30 dage eller mindre.
Husk, at tidsfaktoren her. Du bruger consulting fordi tallene ikke arbejde. Sælgeren skal dog flytte ejendom inden for en bestemt tidsramme, så du har en ekstra indstilling og en meget god løsning for ham.
Hvis sælgeren ikke er tid motiveret, vil du ikke få en høring umiddelbart. Høring måtte arbejde senere, men han/hun kommer til at tænke det. Når jeg kold kalder på disse, jeg opfølgning med en brochure, min telefonopkald, at de modtagne oplysninger, og at jeg vil komme tilbage til dem, eller de kan ringe til mig hvis de traditionelle metoder ikke virker for dem. Jeg siger altid til dem, jeg bare ønsker at vide, at der er andre muligheder for dem til at gå med.
Du er nødt til at give værdi i dine konsultationer. Hvis du ikke har en form for skriftlig materiale til dem, som jeg anbefaler kraftigt, vil du nødt til at sidde med dem, og gøre en masse af hånd bedrift. Dette også begrænser dig til kun arbejder med personer i dine umiddelbare område, og som vi nævner i vores manualer og e-bøger, høring på internettet er en drøm, og kan bidrage væsentligt til din cash flow.
Du skal også have en rimelig prisstruktur. Jeg kender nogle mennesker tror på opladning et bundt for konsultationer (mange af disse individer kun arbejde i områder fx CA de kan slippe af sted med dette; Jeg vil gerne se dem prøve dette i Lad os sige, Indiana, Kentucky eller nogle områder i syd); men at holde din prissætning på en overkommelig plan får du flere forretninger, flere henvisninger og i sidste ende flere penge. Prisfastsættelse vil også være meget afhængig af det område, du arbejder i.
Jeg vil hellere have fem konsultationer om ugen end blot en, fordi jeg så har fem mennesker, der kan henvise mig til deres venner og kolleger.
Hvad vi gøre, er at tilbyde flere pakker til sælgere. Høringen er på en basissats med 30, 60 og 90 dag opfølgning perioder. Prisen er kondolere med de opfølgende perioder.
Så prøv høring, er det en anden indtægt for dig, der er også en win-win-win situation for dig, sælger og lejer/køber.
Copyright 2003, DeFiore virksomheder.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.