Definere fælles bank vilkår

Bank er en af de vigtigste industrier i verden i dag… økonomien i hvert land i verden løber gennem de forskellige banker og finansielle institutioner, der findes i verden.

Der er tidspunkter, dog, at nogle af den terminologi, der bruges i banker og banksektoren kan virke en smule forvirrende for dem, der ikke er helt sikker på, hvordan de arbejder.

Nedenfor finder du en liste over fælles banktjenester og vilkår, udarbejdet for at hjælpe dig i din bank beslutninger, hvis der er nogle betingelser, som du ikke er bekendt med.

Chequeing

Chequeing konti er en af de mest almindelige typer af bankkonti i verden, men der er nogle personer, der ikke måske være sikker på, præcis hvordan checken skriveprocessen, virker. Dybest set, en check er en form for kontrakt mellem individ og modtageren… checken sendes til modtagerens bank, og dens værdi overføres fra forfatterens hensyn til modtagerens.

Debet

Arbejder på meget den samme hovedforpligtede som en check, debet kort Overfør penge fra en konto oprettet af brugeren og en konto, der indehaves af en virksomhed eller person. I modsætning til checks, men betalingskort bruger kreditkortprocessorer og kræver ikke den samme mængde tid som check skriftligt. Derudover er der ikke nogen checks til at skrive og ingen checkhæfte at bære rundt på.

Interesse

Interesse er et begreb, der kan have to betydninger, alt efter hvilken form for banking service det bruges sammen med. Når det bruges med besparelser, chequeing eller penge markedet konti, er interesse det beløb, der er udbetalt til dig hver måned baseret på den balance, som du har. For lån, kreditkort og andre sådanne tjenester, men er interesse et ekstra gebyr, du betaler, er føjet til den månedlige saldo af din gæld.

Årlige omkostninger i procent

De årlige omkostninger i procent, eller APR, anvendes ved fastsættelsen af renter kreditkort. ÅOP er baseret på nationale renter og andre satser fastsættes af bank og afhængig af kreditvurdering af kortindehaveren. ÅOP, der betaler du kan svinge, og jo lavere det går mindre interesse du skal betale hver måned.

Egenkapital

Egenkapital er en repræsentation af hvor meget af et realkreditlån er betalt… nogle mennesker ser på det som hvor meget af dit hjem eller fast ejendom du faktisk “egne”. Denne procentdel af hvor meget gæld er blevet fjernet fra din ejendom kan anvendes som sikkerhed for nogle typer af lån, og kan være en vigtig faktor i refinansiering et boliglån.

Ballon betaling

En ballon betaling er en særlig form for pant betaling, og hedder “ballon betaling” på grund af strukturen i betalingsplanen. Ballon betalinger, de første mange år af betalinger er mindre og anvendes til at reducere den samlede gæld tilbage i lånet. Når den lille betalingsbetingelse har bestået (som kan variere, men er sædvanligvis 5 år), skyldes den resterende del af gælden… denne endelige betaling er en kendt som “ballon” betaling, fordi den er større end alle de tidligere betalinger.

Lukning omkostninger

Lukning omkostninger er yderligere omkostninger forbundet med køb af fast ejendom og nogle andre værdifulde genstande. Når lånet er godkendt til at betale for køb og alle papirarbejde er afsluttet, er forskellige omkostninger i forbindelse med arkivering, advokatsalærer og andre fællestræk forfaldne på tidspunktet for lukning handlen. Mens der er nogle realkreditinstitutterne, der ikke opkræver lukke omkostninger, er de nødvendige i de fleste tilfælde.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.