Brandmand kostume mænd

Når du leder efter et Halloween-kostume, er brandmandskostumemænd et godt valg. De leveres med en matchende hjelm, bibbed bukser og broderede pletter på jakken. Et standard voksen brandmand kostume passer til mænd fra str. 42-46. En ildslukker og slange medfølger ikke. Det er vigtigt at kende din størrelse for at købe det rigtige brandmandskostume. Du kan finde den brandmandskostume herrestørrelse, du har brug for, ved at bruge vores praktiske størrelsesguide nedenfor.

Mænd kan få dette kostume til flere forskellige begivenheder – mere information her. Dette outfit indeholder en brandmandsskjorte og bukser med reflekterende detaljer. For at fuldføre udseendet er det bedst at tilføje en overdimensioneret brandmandshat. Dette outfit er perfekt til en polterabend eller polterabend. Det er også fantastisk til ensartet fancy kjole eller stolthed aften. Du kan finde et brandmand kostume til mænd i mange stilarter og farver. Der er endda herrekostumer til rådighed med brandmandshætter og hjelme!

Dress Up America voksen rød brandmand kostume kommer i en deluxe beklædningstaske med reflekterende tape trim. Dreamgirl Men’s Smoking Hot Fireman Costume er sort og rød og leveres med en strikket tanktop med brandvæsenets varmeoverførsel og en brandhat. Selvom emballagen måske siger Dreamguy, er det stadig et glimrende valg. Uanset om du vil være en rigtig brandmand eller bare klæde dig ud som en brandmand, finder du det rigtige kostume til dig. Hvis du leder efter et unikt kostume til en sjov begivenhed eller Halloween, er dette en god mulighed!

Ud over brandmandskostumer kan du også ligne en politibetjent eller en EMT. Disse er alle offentlige serviceerhverv, og de mænd, der arbejder i disse stillinger, ser utroligt professionelle og seje ud. Der er mange forskellige stilarter og farver af brandmand kostumer til rådighed til de bedste priser. Glem ikke at kontrollere sexfaktoren også! Dette kostume er velegnet til mænd og kvinder. Tag et kig! Hvis du leder efter et sjovt og varmt kostume til Halloween, skal du overveje Firefighter Costume Men’s størrelsesguide.