Bedste kostumer til børn til Halloween

Bedste kostumer af Halloween og Post deles af folk på sociale medier. Dette er et kig tilbage til, da jeg var barn, og mine forældre ville forberede de bedste kostumer på Halloween. Det dækker også den tid, jeg tilbragte i kostume salon. Nyde!

Min datter er otte år gammel, og hun absolut tilbeder alle ting Halloween relateret. Når vi går ud og spiser, vil hun have de bedste kostumer. Jeg tror, det er fordi hun husker sidder rundt i hjemmet og foregiver at være Grev Dracula og gå til disse skræmmende steder. Vi har prøvet så mange Halloween fødevarer fra popcorn til butikker, og hun ønsker det samme til Halloween i år også – edderkoppespind med slik majs på cob.

Jeg vil lade dig ind i en lille hemmelighed – de bedste kostumer er ikke altid fancy kostumer, der koster en masse penge. Der er nogle enkle måder at lave kostumer, hvoraf nogle koster kun et par dollars, der stadig giver børn følelsen af, at de bliver skræmmende og vidunderlige. Et så simpelt kostume er en simpel kjole som en fe prinsesse eller en heks. En fe prinsesse vil se yndig i en lyserød og hvid kjole med en matchende pandebånd og en tryllestav. Hun har også en magisk tryllestav, der passer perfekt til hendes kjole.

En anden stor kostume idé er en pirat kostume. Dette er et kæmpe hit med drenge i firserne, men nu elsker piger også pirater. Hvis du ønsker at klæde sig som en pirat i år, få fat i din pirat gear og hovedet til den lokale kostume butik. De fleste butikker sælger kostumer som Barbossa eller Jack Sparrow. Disse er to populære figurer, og de er gode til et barn, da de vil føle, at de er en del af handlingen, når de er ude i offentligheden iført deres kostumer.

Den bedste del af dressing op til Halloween og være et barn er dressing op med din forælder eller værge og foregiver, at du er nogen speciel, som Santa Claus eller et stort græskar. Nogle børn nyder at klæde sig ud som figurer fra film som Toy Story, hvilket betyder, at deres forældre eller værger er nødt til at købe dem et græskar kostume til at gå med kranse, at de har lavet. Forældre siger, at børnene nyder Pumpkin kostume så meget, at de vil bede om at blive Santa Claus et år!

Nu, her er et simpelt tip til at hjælpe dig med at gøre dit barn den bedste Halloween kostume nogensinde(besøg hjemmesiden). Læs hele denne artikel fra start til slut, før du handler for dit barns Halloween kostume. På den måde vil du vide præcis, hvilken slags outfit dit barn skal bære. Så tjek denne film anmeldelse fra en tidligere Halloween kostume køber. Du vil opdage, hvilken type outfit går bedst med en anden forælders datters varme Halloween kostume. Læs denne anmeldelse nu!